21 September 2006

Vážená pani Moudrá

Administrátor webové stránky Sokol Melbourne inc. mi předal následující email, který jsem s díky přijal.

From: "Dana Moudra" <kamoska.s@hotmail.com>Subject: Predat prosim p.Nebeskemu, jelikoz se posta neda vlozit na jeho webside.
Date: Wed, 20 Sep 2006 08:33:26 +1030

Ta tvoje webside je hrozne nedokonala, tak si z nas nedelej legraci a bud profik, jak to o sobe porad prohlasujes.

Vážená pani Moudrá,
velice lituji, ale nejsem si vědom, že jsme byli vzájemně představeni a tak také nevím, od kdy si tykáme. Pokud ovšem píšete pod svým jménem.
Úvodem Vás mohu ujistit, že pro „hroznou nedokonalost“ mojí „webside“ je snadné vysvětlení – není „webside“, ale „blog“. Jsem si jist, že některý z Vašich technicky zdatných přátel Vám bude moci rozdíl vysvětlit.
Osobně technicky zdatný nejsem a tak spokojeně používám „templet“ dodaný blogovým hostem. Vyslovuji jednoduché osobní názory a tak jednoduchá grafická úprava mi zcela vyhovuje. Inteligentní čtenář také zcela jistě pozná, zda a kdy si dělám legraci. Ostatně, legrace je kořením života.
Musím opět a znovu, jako již několikrát v minulosti prohlásit, že „profik“ nejsem. Bohužel, ve svém idealismu jsem vždy dopisoval do časopisů, které honoráře nevyplácely. A není to tím, že bych za své psaní peníze z principu odmítal. Vždy jsem ale byl a jsem korespondent-amatér.
Tak jako na jedné straně mám zájem o konfrontaci svých názorů s názory jiných, na straně druhé mám pramalý zájem o osobní polemiky. Váš email za konfrontaci s mými názory se považovat skutečně nedá. Tímto svým dopisem dělám výjimku – a to jen proto, protože jste tak přátelská a pro své oslovení jste použila druhé osoby jednotného čísla.
A již úplně nakonec, svůj komentář k mým názorům můžete připojit pod konec tohoto a každého jiného vstupu na této stránce. Je tam napsáno „COMMENTS“, což přeloženo do češtiny znamená „komentář“ Nejsem si jist, zda to pro Vás nemám přejmenovat na slovo „pošta“.
Dovolil jsem si tam Vaši „poštu“ umístit sám. Jen to chvíli potrvá, než se to tu objeví.
Jinak Vám za Vaše osobní napadení vřele děkuji.
Aleš Nebeský

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

From: "Dana Moudra"
Subject: Predat prosim p.Nebeskemu, jelikoz se posta neda vlozit na jeho webside.
Date: Wed, 20 Sep 2006 08:33:26 +1030

Ta tvoje webside je hrozne nedokonala, tak si z nas nedelej legraci a bud profik, jak to o sobe porad prohlasujes.

21/9/06 14:51  
Anonymous Anonymous said...

Mily Alesi,
doufam, ze se v budoucnu doopravdy nebudes obtezovat psanim odpovedi na dopisy urazliveho tonu a navic zjevne psane rukou anonyma. Nestoji to za to, protoze to ubira na case, ktery muzes plodne venovat svym uvaham na ruzna zajimava temata. Dovol rovnez, abych Ti pogratuloval k Tvemu blogu. Znaje Te, vim, ze to prejdes mavnutim ruky, gratulace nejsou zde na miste. Ale Tvoje clanky, uvahy, referaty, atd maji vzdycky co rict. Odrazi Tvoji touhu psat, inteligentne dannou situaci analysovat a na urovni si o ni podebatovat. Toto hlavne k vuli nedostatku mista nebylo v Kvartu mozne. Tvuj blog Ti nyni dava jedinecnou prilezitost povolit uzde svym myslenkach na sirokou skalu tematicky zajimavych predmetu. V zaveru doufam, ze se rozmnozi rady Tvych ctenaru, kteri s Tvymi nazory nemusi vzdycky souhlasit, ale kteri budou vzdycky obohaceni novymi informacemi a dovedeni k hlubsimu zamysleni nad vecmi o kterych pises.
S pratelskym pozdravem,
Ivan Kolarik

25/9/06 15:40  

Post a Comment

<< Home